ADUCEM STRALUCIRE EXCELENTEI

PARTENER SMART TROPFY

PARTENER SMART TROPFY -"ADUCEM STRALUCIRE EXCELENTEI"- AICI GASITI CELE MAI BUNE PRETURI.

Cristian Topescu

"Din păcate, copiii noştri joacă fotbal de pe tastatura calculatorului, volei sau tenis de pe platforma Wii, în timp ce muşchii lor se atrofiază. Orele de sport în şcoli şi licee sunt tot mai puţine. Resursele financiare pentru dezvoltarea performanţei în cluburile sportive sunt şi ele tot mai reduse. Copiii noştri trebuie să facă sport! Copiii noştri trebuie să se hrănească sănătos! Copiii noştri trebuie să aibă mentalitate de învingători!"

Cristian Topescu

sâmbătă, 24 decembrie 2011

KARATE --- Anul 2011 --- Remember


La final de an , va propun un un remember al anului 2011, sa intoarcem capul si sa privim in spate la tot ceea ce am intreprins in acest an.

Aceasta postare este dedicata tuturor celor ce au reprezentat Clubul Miyamoto Musashi Dojo, celor ce au fost alaturi de noi  in toate actiunile noastre  si ne-au sustinut.

VIZIONARE   PLACUTA!

FAZA  ZONALA --- EFORIE 2011




CAMPIONATUL NATIONAL --CLUJ NAPOCA 2011




CAMPIONATUL EUROPEAN  BELGRAD 2011


CUPA DUNARII-TURNU MAGURELE


CUPA MUSASHI --- ALEXANDRIA


CAMPIONATUL NATIONAL DE FUDOKAN --- BRAILA 2011

CUPA DE IARNA- CORNU 2011


STAGIUL ARDEALULUI- BRASOV

FESTIVITATEA DE PREMIERE  A   CELOR MAI BUNI SPORTIVI --- ALEXANDRIA


CLUBUL MIYAMOTO  MUSASHI DOJO VA UREAZA :

duminică, 11 decembrie 2011

Karate FRK-Stagiul Ardealului- Brasov 2011



      In perioada 09.12.2011 -12.12.2011, in sala de sport de la Paradisul acvatic din Brasov, a avut loc cea de a 21-a editie a Stagiului Ardealului, stagiu organizat de Federatia Romana de Karate si condus de Shihan Adrian Popescu Sacele, 8 dan, presedintele federatiei.
Stagiu s-a bucurat de participarea a peste 170 de sportivi, antrenamentul de vineri seara fiind facut cu toti participantii ,dupa care shihan a format doua grupe valorice, respectiv 3-1 kyu si 1 si peste 1 dan.


       
Primul antrenament cel de vineri a fost structurat pe tehnicile fundamentale din karate si aplicarea lor in maniera de Budo Karate, antrenamentele de sambata au dezvoltat acest concept . Shihan Adrian Popescu Sacele a exemplificat anumite pasaje din kata ( codul genetic al karateului, cum l-a numit dansul) ,pe care le-a executat ca aplicatii, dand noi valente si semnificatii tehnicilor din kata ca interpretare ,pe care apoi le-a efectuat in maniera de  Budo karate.

Stagiul a fost o reusita si s-a incheiat cu examenul de centura.
Tot odata stagiul a fost o ocazie de a revedea, frumosul oras de la poalele Tampei, impodobit pentru sarbatoarea de craciun.