ADUCEM STRALUCIRE EXCELENTEI

PARTENER SMART TROPFY

PARTENER SMART TROPFY -"ADUCEM STRALUCIRE EXCELENTEI"- AICI GASITI CELE MAI BUNE PRETURI.

Cristian Topescu

"Din păcate, copiii noştri joacă fotbal de pe tastatura calculatorului, volei sau tenis de pe platforma Wii, în timp ce muşchii lor se atrofiază. Orele de sport în şcoli şi licee sunt tot mai puţine. Resursele financiare pentru dezvoltarea performanţei în cluburile sportive sunt şi ele tot mai reduse. Copiii noştri trebuie să facă sport! Copiii noştri trebuie să se hrănească sănătos! Copiii noştri trebuie să aibă mentalitate de învingători!"

Cristian Topescu

vineri, 31 august 2012

PASTILA MOTIVATIONALA - MIYAMOTO MUSASHI DOJO



    Vointa este cea care ne ajuta sa decidem, care ne focalizeaza atentia pe un singur gand sau idee.
    Este mai mult decât capacitatea de a-ți stabili un obicei.  Nu e destul să știi ce ai de făcut, trebuie să o faci pur și simplu.
    Vointa este cea mai mare putere a omului.
    A voi este pe jumătate a face.
    Un sir neintrerupt de mici acte de vointa dau un rezultat mare.
     Adevarata putere a vointei iese la iveala atunci cand limitele noastre sunt impinse la maxim. Multi dintre noi inca nu stim cum ne putem creste vointa. De multe ori, atunci cand vedem ca am facut un pas inapoi, suntem dispusi sa renuntam definitiv.         Trebuie sa stim insa ca acest mod de gandire ne impiedica intotdeauna sa realizam ceea ce ne propunem.
      Indiferent cat de greu este drumul , trebuie neaparat sa incerci din nou. Nu vei sti niciodata care iti sunt sunt limitele daca nu ti le testezi. De cate ori este nevoie sa esuezi inainte sa reusesti?  Nu ai de unde sa stii daca nu incerci. Prin simplul fapt ca incerci, te autodepasesti si iti testezi mereu limitele, vointa ta va creste deoarece in mintea ta va exista ideea ca succesul este posibil.

Poti face tot timpul mai mult decat ti-ai propus…asta dacă ai un pic de voinţa!
PASTILA MOTIVATIONALA - DEZVOLTARE PERSONALA PRIN ARTE MARTIALE


”Tu esti singura persoana care-si poate folosi abilitatile. Aceasta este o responsabilitate enorma pentru ca, în calitate de administrator al talentului si aptitudinilor tale, nu ai de ales. Ai fost inzestrat cu ceva ce doar tu poti dezvolta.” 
                                                                                Zig Ziglar

miercuri, 29 august 2012

PASTILA  MOTIVATIONALA - DEZVOLTARE  PERSONALA  PRIN  ARTE MARTIALE



Cuvantul entuziasm vine din limba greaca si are la origine cuvantul en theos, care tradus inseamna ” Zeul din interior”. Cu totii avem asa ceva in interior, doar ca nu stim sa gestionam acest lucru. Nu suntem constienti de adevarata valoare a entuziasmului, si de aceea, el de cele mai multe ori nu este decat o explozie spontana, si nimic mai mult. Entuziasmul odata aprins, arde o perioada in noi, dar nefiind protejat si sustinut in permanenta, treptat incepe sa se stinga. Entuziasmul, asemeni auto-motivarii, functioneaza singur doar o data, atunci cand apare. Efectele lui, nu dureaza o vesnicie. De entuziasmul tau trebuie sa ai grija in permanenta.Atunci cand esti entuziast, starea ta de spirit este excelenta, debordezi de optimism, nimic nu ti se pare imposibil, iar toate aceste lucruri, se intorc catre tine din toate partile. De aceea cand faci ceva nou, si esti entuziasmat de ceea ce faci, obtii rezultate extraordinare.Entuziasmul creeaza motivatie, motivatia duce la actiune, iar actiunea conduce la succes.  
Entuziasmul este foarte necesar, mai ales când faci primii pasi. El este mama efortului, iar fara el nimic maret nu a fost realizat vreodata.
Succesul reprezinta abilitatea de a trece de la un esec la altul fara sa iti pierzi entuziasmul.
A fi incapabil de entuziasm este un semn de mediocritate.




marți, 28 august 2012

PASTILA  MOTIVATIONALA - DEZVOLTARE PERSONALA  PRIN  ARTE MARTIALE



sâmbătă, 25 august 2012

Pastila motivationala - Dezvoltare personala prin arte martiale



“OAMENII NEOBISNUITI SUNT OAMENI OBISNUITI CARE AU O MOTIVATIE DEOSEBITA”
                                                                    (REX RENFROW)

Motivatia e o forta interioara care intrece comportamentul.
Se pare ca ea este motorul din  spatele tuturor reusitelor.
"Motivatia este ceea ce te face sa pornesti. Obisnuinta este ceea ce te face sa continui.” – J. Rohn






miercuri, 22 august 2012

PASTILA  MOTIVATIONALA  - DEZVOLTARE  PERSONALA  PRIN  ARTE  MARTIALE




Fa lucrul pe care crezi ca nu poti sa-l faci!
Esueaza! 
Incearca din nou! 
Fa-l mai bine a doua oara! 
Singurii oameni care nu cad sunt cei care nu urca pe cablul de la inaltime. 

Acesta este momentul tau. Ia-l! 

                                                                                 Oprah Winfrey


PASTILA  MOTIVATIONALA  - DEZVOLTARE  PERSONALA  PRIN  ARTE  MARTIALE



marți, 14 august 2012

PASTILA MOTIVATIONALA - MIYAMOTO  MUSASHI  DOJO



IMPOSIBILUL NU ESTE UN FAPT,
IMPOSIBILUL ESTE O PROVOCARE.

Totul este posibil, imposibilul cere doar mai mult timp, iar imposibilitatile si le creiaza omul singur si tot el trebuie sa le depaseasca.


FA IMPOSIBILUL POSIBIL!




sâmbătă, 11 august 2012

PASTILA MOTIVATIONALA - MIYAMOTO MUSASHI DOJO




Paseste dincolo de limite!

Propune-ti sa faci putin mai mult decat crezi ca poti face.

Depaseste-ti limitele pas cu pas!



    Nu exista un pas urias pe care sa il faci si este gata.
    Este o multime de pasi mici.
    Lucrurile mari nu sunt facute din impuls, ci dintr-o serie de lucruri mici puse cap la cap.
    Daca ai un obiectiv principal, desparte-l in mai multe mici obiective. Bucura-te de victoriile minore, si continua sa mergi in directia implinirii visului tau. Daca esti concentrat si dedicat scopului tau, o idee simpla se poate tranforma intr-o realizare majora.

joi, 9 august 2012

PASTILA MOTIVATIONALA - DEZVOLTARE PERSONALA  PRIN ARTE  MARTIALE



Esti extraordinar, nu lasa pe nimeni sa iti zica ca nu poti sa faci ceva!

Ne nastem curajosi, cu dorinta de cunoastere, de explorare, de testare, de initiativa.
Pune-ti mereu întrebari si nu te limita singur. Pune la îndoiala orice gând, cuvânt care începe cu nu pot, nu exista, nu merit, nu nu si iar nu.  Toate lucrurile au fost imposibile, pâna a aparut cineva care le-a realizat. Apoi l-am numit pe acel cineva norocos, nestiind ca în spatele succesului lui care parea sa fie noroc( pentru confortul mintii noastre) se ascund ani de munca cu el însusi, ani de sudoare si încredere oarba în visul lui .De cele mai multe ori, felul în care vezi lucrurile si experientele te limiteaza. Felul în care ai vazut si înteles experientele trecute, filtreaza alte modalitati în care ai putea percepe realitatea în prezent, astfel încât te vei concentra pe ceea ce stii deja.
Este mult mai bine sa încerci lucruri marete, sa câstigi triumfuri glorioase, chiar daca acestea sunt amestecate cu caderi si esecuri, decât sa intri în rândul acelor spirite sarace care nu au nici placeri si nici suferinte mari, fiindca traiesc într-un crepuscul cenusiu care nu cunoaste nici victorie si nici înfrângere”-Theordore Roosevelt

"Meritul apartine omului care coboara în arena, a carui fata este plina de praf, de transpiratie si sânge, care se lupta cu curaj… care cunoaste marile entuziasme, marile daruiri, cel care se consuma pe sine pentru o cauza demna, care cunoaste cel mai bine biruinta finala si care, în cazul cel mai rau, daca nu reuseste, cel putin esueaza pentru ca si-a asumat riscuri mari. Astfel încât locul lui nu va fi niciodata alaturi de suflete reci si sperioase care n-au cunoscut vreodata victoria sau înfrângerea“- Theodore Roosvel
Provoaca-te zilnic! si de fiecare data când îti vine în minte o idee de care te temi, actioneaza. La final nu te vei bucura atât de ce ai facut, cât de faptul ca ai avut curaj sa joci propriul rol în viata ta. Si vei creste încet.În ochii tai si în viata ta.



miercuri, 8 august 2012

marți, 7 august 2012

luni, 6 august 2012

Pastila motivationala - Dezvoltare personala prin arte martiale

Un esec este un succes pe care nu l-ai dus pana la capat,pe care nu ai avut puterea sa il finalizezi.
Experimentarea esecului este ceva  inevitabil in calatoria ta catre succes.Fiecare infrangere este mai degraba  o rata platita in avans pentru victorie.

Nu poti fi un invingator si sa iti fie frica  sa pierzi.

Arta de a invinge se invata din infrangeri.

miercuri, 1 august 2012